pühapäev, 10. juuli 2016

Nädala pärast sääred :)

Ahoi kõigile.

Kunagi mingil kummalisel tumedal talveööl, tekkis idee saada kah osaks sooja maa suvisest päikesepaistetusest. Noh ikka nii, et nädala jagu päikse käes võtaks kuni järgmise suveni kuumaisu ära. Igasugu Maroko-boko-koko on tore koht küll, aga minu jaoks liiga fäänsi, seega sai suunatud pilk mujale. Mulle on alati meeldinud reisimine laevaga, sest kohale saabudes oled puhand poiss ja suudad kohe ümbritsevat endasse tirida. Noh ja see tingiski tore mõtte Gruusiasse põrutada. Venemaa, kui isegi ainult transiitmaa, ei ole mulle küll eriti väljakutsuv. Noh egas seal midagi head ei tundu ka ei Valgevenes, kui ka Ukrainas. Lihtsalt Ukraina jääb peale oma eestlastele olemasoleva viisavabaduse tõttu. Tehes Poolast ringi ümber Valgevene nurga, ei tulegi see tee kuigipalju pikem.
Seega plaan paigas - Poola, Ukraina ja Gruusia. Loomulikult Ukraina - Gruusia liinile jääb 2 päeva kestev Musta mere laevaretk. Kruiisiks nimetada seda ilmselt ei saa, kuna laev on transalaev, millele suudavad kogunisti ka rongid peale sõita. Infot ja pilte saab http://www.ukrferry.com pealt.
Ärevust veel pole. Kahtlustan selle saabumist esimeses päris piiripunktis.

Ok, kergelt rattast. Tegemist jätkuvalt (st. viimased 10kond aastat) Africa twin tüüpi loomaga. Kahjuks pole veel selguselöe jõudnud kas isane või emane,.Värv märgitud siniseks, seega sügav kahtlus et ikkagi isane isend. Temaga koos nähtud nii vett, kui lund ja vilet. Loodan, et tema lojaalsus ning käigutahe on veel väga kõrge. Mingeid väsimuse märke küll on tunda, aga eks minu andmetel on see normaalne, kui läbisõit ikkagi 200k peale. Mingid kahtlusesugemed on, et tegemist võib ka 300k läbisõiduga olla. Noh näha saab.
Ahjaa, Ukraina laevafirma loomulikult uuris, et kas omame "mobile navigation device" laadset toodet, millega kohale ronida. Jah on olemas. Kokpitis terve televiisor, aga sellest ilmselt tulevikus.

Ärge siis kaua pekske ja pikka viha pidage, kui kätte saate, sest pole varem blogi keskonnas midagi kirjutanud.
Nädal veel, varuge kannatust ja head päeva.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar